Bemutatkozás


Rácz József egyéni vállalkozó vagyok, több mint negyven éve dolgozom műszaki szakemberként, műszaki szakoktatói tevékenységem 20 éves múltra tekint vissza, ezen belül gépkezelői tanfolyamok szervezésével, a tanulók minden igényt kielégítő, a lehetőségekhez képest maximális felkészítésével pedig kb. 15 éve foglalkozom. 

Követelményelvű, ugyanakkor jó hangulatban zajló oktatások során arra törekszem, hogy tanulóim elméleti és gyakorlati ismeretei, teljesítőképességük által meghatározott lehetőségeik optimumát érjék el. Ehhez igyekszem olyan iskolai légkör kialakítására, mely megfelelő színvonalú közeget biztosít a tanulók számára szakmai fejlődésükhöz.
Feladatomnak tekintem a lassabban haladó, hátrányosabb képességű tanulók segítését, felzárkóztatását.

Vállalkozásom az emelőgép kezelői, javítási ismeretek mellett több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az emelőgép ügyintézésével kapcsolatosan is, azaz a gépek üzemeltetésével összefüggő dokumentumok és szabványok ismerete, illetve ezen gépek  időszakos vizsgálatával is hosszú évek óta foglalkozom.

Vállalkozásom segíti a felelős és szakmához hű, értékeket megbecsülő, környezettudatos  munkavégzés igényének kialakítását, megalapozását. 

Felnőttképzési tevékenység nyilvántartási száma:  B/2020/004392

 

Géptípus segédlet

 

Munkalehetőség

állás targonca emelőgép

 

Kihelyezett tanfolyamok

Vállaljuk kihelyezett külső helyszíni tanfolyamok szervezését és lebonyolítását is. Kérjük keressen a fenti elérhetőségek egyikén.

Kérdéseid vannak?

Mi kell a jelentkezéshez, milyen gépcsoportokból lehet vizsgázni, mikor indul újabb tanfolyam ? Ha nem találod a választ , hívd az iskolavezetőt, 30/270-3431,Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Emelőgépes tanfolyamok feltételei

 Az egyik legkeresettebb szakma Magyarországon a targoncavezető, de a földmunkagép-, emelőgép kezelők is gyorsan találnak jól fizető állást. Ha szeretsz gépekkel bánni, gondold át és jelentkezz ! 

JSN Pixel is designed by JoomlaShine.com